CookEatShare также доступен на языке: English
Закрыть

Рецепт Mäsové guľky s cestovinami a zeleninou

click to rate
1 голос | 853 визита

Výborná chuť tiež!

 
Tags:

Ингредиенты

  • 750 g bravčového pliecka, 400 g cestovín z tvrdej pÅ¡enice (penne, farfale, fusilli...), 2 veľké cibule, 1 zelená, 1 červená, 1 žltá paprika, 1 baklažán, 1 cuketa, 1/2 čerstvej chilli papriky, 2 pl olivového oleja na zeleninu, olej na vyprážanie, soľ, tymiánové lístky z 2-3 vetvičiek, 1 bobkový list, 1 pl provensalských byliniek, strúhanka, čierne korenie, 2 vajcia

Инструкции

  1. Umyté mäso pokrájame a pomelieme. Osolíme, okoreníme čiernym korením a provensalskými bylinkami. Pridáme vajcia, 1 cibuľu posekanú nadrobno alebo zomletú zároveň s mäsom, premiešame, zahustíme strúhankou a dáme na pol hodiny do chladničky.
  2. Medzitým pokrájame druhú cibuľu, zeleninu a chilli nadrobno a orestujeme na olivovom oleji. Osolíme, pridáme lístky tymiánu, bobkový list, podlejeme 2 pl vody a na slabom plameni za občasného miešania krátko podusíme, kým sa tekutina nezredukuje. Zelenina by mala byť "na zub". Uvaríme cestoviny podľa návodu na obale, scedíme ich a vmiešame do zeleniny.
  3. Z mäsa urobíme guľky, obalíme ich v strúhanke a vypražíme v oleji. Dierkovanou naberačkou ich vyberieme na papierové utierky, čím ich zbavíme prebytočného tuku.
Насколько вам нравится данный рецепт?
Click to rate it:
x

Link to Recipe

Embed Recipe 400px wide (preview)

Embed Recipe 300px wide (preview)

Leave a review or comment